Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев  сподели мнението си

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев  сподели мнението си
Коментари Харесай

Любо Пенев не издаде как пази играчите си здрави

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев  сподели мнението си след успеха с 2:0 над Спартак Варна в дуел от 14-ия кръг на efbet Лига.  

" По настоятелно играехме. Създадохме много положения, вкарахме два гола, които се оказаха задоволителни да спечелим трите точки. Дали в защита, в нахлуване, или в организация, дали статични положения - това е работа, която се прави непрекъснато. Процес, който не е елементарен и къс. Обръщаме внимание на всеки един детайл ", стартира Пенв. 

" От позиция на самочувствие най-много, те се приспособяват към стила. За един нападател е значимо да вкарва голове ", съобщи той по отношение на новите си офанзивни футболисти. 

" Тайна е по какъв начин съумяваме да задържим играчите си здрави. Имаме един, двама ударени, само че работим. Към момента нямаме контузени футболисти ", добави Пенев. 

" Аз няма да кажа нищо ново. Ще продължим да се готвим по същия метод. В никакъв случай няма да подценим Славия. Те изиграха доста сериозен мач като хазаин, победиха Левски. За нас няма лесни мачове и лесни противници ", приключи Ел Голеадор. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР